mandag 25. januar 2010

Ny uke, ny meny

Med hjelp av 5 åringen ble dette ukas meny:


mandag: kyllingfileet med bacon rundt, ovnstekte potetbåter, grønnsaker

Tirsdag: torsk i karri med ris til

Onsdag: grønnsakssuppe

torsdag: fiskeboller, flesk, hvit saus, erter, gulrot og poteter

Fredag: taco

Lørdag: ikke klart enda. Får høre om mannen har noen ønsker :)

søndag:


Av en eller annen grunn blir søndagsmiddagene "vanskelig å få til" vi spiser som regel senere frokost på søndager og føler oss ofte mette rundt middagslagetider eller er opptatt med noe og føler at det ikke er vits med skikkelig middagstyr. I går var ute på langrennstur så det ble lite tid til søndagsmiddag så da ble det rester fra lørdag og vafler på kvelden. Merkelig det der med at det sjeldent blir middager på søndag om vi ikke har gjester?!


På lørdagskvelden ble det laget fylt loff. 5 åringen koste seg hos mormor så det ble bare jeg og mannen som spiste :) Stekte kjøttpølser, squash, bønner, løk og mais (rester fra tacoen dagen før) og hadde over tomatsaus og tilslutt heøte jeg over egg og melk pisket sammen. En loff ble hult ut (var ikke formloff igjen i butikken) og innmaten skar jeg i terninger og stekte i ovnen sammen med litt maldonsalt og rosmarin til de ble gylne og sprø. det ble tilbehør sammen med hjemmelaget guacomole (laget av 1 avokado, litt rømme, sitronsaft, ett hvitløkfedd revet, litt hvitløkpulver og salt og pepper) Loffens lokk ble lagt på etter at pølsefyllet var fylt i og revet ost strødd over. Inn i ovnen på 200 grader i rundt 20 min :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar