Enkelt var det også ;) Jeg delte fiskefilet (torsk) i passe stykker (veldig lett å skjære når de er halvfrosne) laget tre skåler til å dyppe i. 1 med hvetemel med muskat, salt og pepper i, 1 med vispet egg og 1 med knust kavring og sesamfrø. Så rullet/dyppet jeg fisken i de tre skålene i samme rekkefølgen som skrevet over her og stekte 3-4 min på hver side ved middel
Så utrolig fine bilder! Det må være mye jobb med to så fine og inspirerende blogger!
SvarSlettHjemmelagde fiskepinner er der forøvrig lenge siden jeg har laget.. ser at jeg må kikke litt her også for litt mat-inspirasjon! :)
God onsdag!
Morsom blogg! Her vil jeg gjerne følge med for å få noen tips :)
SvarSlettØnsker deg en fin uke videre! klem C
Hei, ta en titt innom bloggen min så finner du en liten overraskelse. :-)
SvarSlettHåper kanskje du begynner på igjen her. Jeg får lese gamle innlegg så lenge :-)
SvarSlettMmmmmmm ser gott ut!!!
SvarSlettHa en bra advent!!!
Lotta